Schermafbeelding 2020-06-22 om 21.26.23.

Welkom in Starigrad

Beste vakantiegast,

Allereerst van harte welkom op uw vakantielocatie. Ons team staat klaar om er voor te zorgen dat u een prettige vakantie hebt. 


Praktische informatie

U bent nu op uw vakantiebestemming voor de komende periode (1,2 of 3 weken). Bij aankomst op onze locatie bent u al door ons wegwijs gemaakt en hebt u al de nodige informatie ontvangen. In deze app vindt u belangrijke informatie over de luxe Karstentent, uitleg van de diverse activiteiten die door ons worden aangeboden en algemene informatie over Starigrad en omgeving. 


Adrenalinerush

Op allerlei avontuurlijke manieren laten we u kennis maken met dit schitterende gedeelte van Kroatië. Kajakken, kanoën, klimmen, abseilen – voor een adrenalinerush zit u bij ons goed. Ook een avondje stappen in Pag, barbecueën of wijnproeven behoren tot de opties. Maar als u voor de tent van de rust en de zon wilt genieten is dat uiteraard ook prima! Niets moet, veel is mogelijk. 


Activiteiten boeken

Lees op de website alvast onze activteiten door. Op dinsdagmiddag gaat het team u uitgebreid voorlichten en krijgt u ook gelegenheid om deze te boeken. Aan de hand van deze boekingen gaan wij een planning maken van de geboekte activiteiten. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met eventuele voorkeuren. 


Welkomstdiner

Op de aankomstdag is er gelegenheid tot het deelnemen aan het welkomstdiner. Een prima gelegenheid om ook de andere vakantiegasten van de groep te leren kennen. Zo kunnen we er met z’n allen een fijne vakantie van maken!


Hebt u een vraag, stel deze gerust aan een van onze teamleden. Wij wensen u een schitterende tijd in Starigrad!

Uw team Starigrad-Paklenica