Camping Paklenica ****

Een mooie en ruime camping gelegen aan het strand en voorzien van veel bomen.

De camping beschikt over een eigen restaurant, geldautomaat en nieuw zwembad (2017).

Wij hebben met onze organisatie een eigen deel van deze camping waar alle familietenten bij elkaar staan. Daar is ook een deel van ons team aanwezig en heeft u altijd een aanspreekpunt. Naast de activiteiten die wij met ons sportteam uitvoeren worden er ook met regelmaat leuke ontspannen activiteiten me u en/of de kinderen uitgevoerd. Ons team zorgt er ook voor dat de ouders minimaal 1 keer per week 's avonds weg kunnen en zij gaan die avond met de kinderen activiteiten doen.

Camping Paklenica Reviews

Schermafbeelding 2020-06-15 om 14.29.08.

"Wij komen dit jaar ook weer terug. Ik heb het daar geweldig naar me zin gehad een paar jaar geleden. Even getwijfeld om te gaan omdat mijn maatje plotseling niet mee kon. Toch besloten wel te gaan en een heleboel vet leuke mensen ontmoet. Vorig jaar weer weer terug geweest met een hoop van deze gasten, weer super gezellig! Het jongere kamp was nu op de een andere camping dan de gezinnen, waardoor we helemaal eens eigen plekje hadden, Helemaal top! Dit jaar komen we dus weer terug met een paar, mochten er nog mensen zijn die dit lezen en ook aan willen sluiten, zeker doen! Meer zielen is meer vreugd!"

"Samen met mijn partner en twee kinderen van 8 en 10 hier op vakantie geweest. Wij kregen een fijn ontvangst, de kinderen vonden het team helemaal geweldig. Ruime tent gekregen met een aparte kindertent erbij. Het sanitairgebouw was goed verzorgd en er liep de hele dag een schoonmaakster rond. De camping ligt aan het strand en je hebt uitzicht op de mooie bergen. Ook het nationaal park ligt heel dichtbij waar wij als wandelliefhebbers vaak van hebben genoten. Nog een aantal excursies gedaan zoals klimmen en de plitvice meren bezocht. Kortom een top vakantie gehad!"

"Na ene lange busrit werden we vriendelijk ontvangen door het personeel van labyrint. Na dat onze koffers uit de bus waren liepen we richting de camping. Wat mij meteen opviel was dat er een reisleider voor op liep en achter op liep. Ook zij hielpen met het dragen van de spullen . Op de camping aangekomen stond er een heerlijk bakje koffie voor ons klaar, ook was er thee,water en limonade."

 

"Na een korte uitleg heerlijk je tent in en even lekker zwemmen. S'middag hadden we het activiteiten pretje en wat waren ze positief over alle activiteiten. Ik heb dan ook van alles geboekt om te gaan doen. Eigelijk was het een super top vakantie."

"Ook hadden we last van de Bura overdag even goed lekker en weer en avonds wat meer wind, maar de tenten blijven netjes staan omdat alle reisleiders hun best deden om de tenten weer op de juiste luchtdruk te zetten. Ook het sanitair was keurig netjes schoon."